FONTÁNA

FONTÁNA

Anotace: kedysi bola naša..

Stretli sme sa u fontány
Čo hudbou krásne znela nám,
Ani sme sa nenazdali
A láska zrazu priala nám.
.
.
.
.
Priala nám snád všetko štastie
Všetku nádej sveta,héj,
Ruka v ruke usmev rastie
Fontána lásky len nám znej.
.
.
.
.
Spoznali sme sa fontány
Dnes k nej chodím len spomínat,
V dialke si viac nepoznaný
Chcem tu bolest nevnímat.
.
.
.
.
Mestom lampy ticho svedčia
Že nám dvom bolo krásne,héj,
Smutky dnami len sa vlečia
Plačem žialom,len sa smej.
.
.
.
.
Pametáš sa na lavičku
Čo u fontány stala nám?
Kde vyrité su dve písmená
Srdce,kríž,ja ráda ta mám?
.
.
.
.
už ta nepoznám..
Autor bejbyyyy, 04.01.2009
Přečteno 346x
Tipy 11
Poslední tipující: labutí.holka, Lissa, Psavec, Mbonita, Simísek, fab four, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí