René, já a rock and roll

René, já a rock and roll

Anotace: Ztratili jste někdy kamaráda?

René, já a rock and roll

Sedím a tupě zírám
Anděl si nevybírá
Přátelství si musíš hýčkat
Proto si smutně zpívám

Proč osud dolehl
Takhle rozhodl
Já chtěl jinak žít
Přítele na věky mít

Nestihls říci sbohem
Jednou se zase sejdem!
Neřekls všechna slova
Však byla jiná doba

Zábavy byl náš život
Vzpomínám, já byl prorok
Pozdě je bycha honit
Teď mohu jenom žvanit!

Chci říci jedno
Byls dobrý Rendo!
Člověkem člověčím
Končím….nebo se rozbrečím…
/i po 15 letech/
Autor v.hercik, 04.01.2009
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š., bejbyyyy, Mbonita
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně nádherná...*:(

07.05.2010 09:44:00 | PIPSQUEAK

smutné..moc.. :(

21.01.2009 21:55:00 | bloumej očima

Vzpomínka ta slzičku vyloudit může...

05.01.2009 10:11:00 | Květka Š.

chjo..hladím

05.01.2009 06:56:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí