Jak jsi jen mohla?

Jak jsi jen mohla?

Anotace: ...

Proč jsi to provedla? Jak jsi jen mohla?!
Tys mi ho sebrala! Ukradla! Šlohla!!!
Byl to můj miláček, má láska jediná,
jen jemu patřila každá má hodina.

Vzalas' mi všechno, byl život můj.
Za to se pomstím, to si pamatuj!!
Nemělas' právo takhle mě ranit,
bodnout mě do srdce, kámošku zradit!

Vzalas' mi všechno, radost i naději.
Teď jistě čeká tě u tebe v posteli.
Přijdeš a směješ se, pusu mu dáš
a hned mu vyprávíš, jak se dnes máš.

Jak jsi jen mohla?! Byl to můj miláček.
Nosil mi štěstí.
Můj první plyšáček...
Autor Kyselinka, 04.01.2009
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: J.U. Ray
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zírám... jsi to ty?

15.01.2009 23:35:00 | Eve

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí