Noc

Noc

Anotace: Anotace

znavené pohledy
dotýkaly se nás obou
na zemi válejí se prázdné lahve
s vypitou touhou

vzduch ten byl vlhký
a s divnou pachutí
podlaha studí
usli jsme nezutí

a takhle báseň
je stejně zkurvená a blbá
jak tenhle večer
akorát se tvym časem mrhá
Autor Honney, 04.01.2009
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí