Milenka

Milenka

Anotace: Ležím, brečím, nevnímám. To tebe proklínám. Já sama a tys s ní.. Proč to děláš? Však i ji jednou opustíš... a zase se připlazíš ... víš!

Ležím, do zdi hledím, nevnímám.
Na co myslím?
Svět proklínám.
Překulím se na levý bok a vidím
stále leží vedle mě
spí
Překulím se na pravý bok
usínám, spím, nevnímám.
Ve snu vidím dívku
krásná, mladá
černé dlouhé vlasy má
modré oči zavírá
držíš ji v náruči
vaše rty se setkají
v dlouhý vášnivý polibek se stávají
do ouška ji zašeptáš
jak moc ji miluješ
jak moc jí děkuješ
že už tolik let s tebou je
že tě tolik miluje....
Prudká rána do srdce
otevírám oči
ach... byl to jenom sen
otočím se k tobě
ach ne... jsem snad ve špatné době?
Neležíš vedle mě..
tvé oblečení, boty.. vše je pryč...
a mně zase dochází
že to nebyl jen sen...
jsem hloupá
nána praštěná
je to hloupá situace
může za to tahle generace
my k sobě přeci nepatříme...
jsem pouze milenka tvá
a obávám se, že nejsem jediná...
Autor Gaia.M, 05.01.2009
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prosim tě a kdo jako řekl, že je to o mně? To opravdu musím psát jen básničky o sobě? Jste blázni... opravdu jste...

06.01.2009 10:14:00 | Gaia.M

takhle ty žiješ? tyjo já bych si nelajzl tak vystavovat osobní věci. kór, že ze sebe nechám dělat trotla

05.01.2009 01:45:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí