Za času včerejší noci.

Za času včerejší noci.

Anotace: ..

Tento čas včerejší noci,
nám kůže dvou chrání leb.
Dozrál krut v tvých útlých bocích,
tak,jako zrna náš chléb.
Za času včerejší noci.

Ve spánku včerejší noci,
my nemohli,nemohli spát.
Vydechli všechen svůj pocit,
do živých pecí žár plát.
Ve spánku včerejší noci.

Zlé hodiny včerejší noci,
nám nechtěly umřít čas.
Ručky špic v tajemných krocích,
bodaly obou náš pás.
Ty hodiny včerejší noci.

Slova těl včerejší noci,
šeptla,co vědět jsem chtěl.
Ze džbánu v nemnoho locích,
my polkli hluk kanónu děl.
Ve slově těl včerejší noci.

Sladký čaj včerejší noci,
usadil na dno svůj lep.
Odbíjí nám dvěma v docích
vstříc snům náš společný tep.
Od času včerejší noci.
Autor Zdenek, 05.01.2009
Přečteno 264x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Kristine Clary-Aldringen, NikitaNikaT., Markéta Hl., Mbonita, Tacca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mne je to myšlenkové a zajímavé dílko... su trochu unavená, četla jsem to dvakrát... přiznávám, abych to lépe pochopila.

05.01.2009 22:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí