Staré dobré časy

Staré dobré časy

Anotace: než přišly city a zklamání do života, bylo lépe...

Když venku padá sníh a chce se ti už spát,
nech si o mě snít, navždy tě mám rád.
když na dně si, ty se s toho dostaneš,
silná si, na kluky se vysereš.
Když sme byli mladí, pořád jsme se smáli,
teď jen tiše sedíme a býváváme v háji.
Čím to asi, že nám slzy stékají,
jiní lidi se jen smějou a sem tam se i vztekají.

Lepší je se hádat a mít někoho po boku,
než být sám a žít jen v myšlenkách...
Autor ernii, 06.01.2009
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: Yves
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky si tak připadám, pěkné..

06.01.2009 07:48:00 | Yves

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí