Můj vnitřní hlas

Můj vnitřní hlas

Anotace: Taková náhlá myšlenka ... Všem moc a moc lásky - ta vyhladí všechny strastiplné vrásky ...

Celý život děláš,
onemocníš, na živobytí nemáš.
Stát Ti vůbec nepomůže,
ten jen poctivé stáhne z kůže.

Rodina Tě znala jen v plné síle,
nyní jsi v troskách vzdálena na míle.
Tak se chovají lidé blízcí,
hodnocení mají velmi nízký.

Já jsem Tvůj vnitřní hlas, víš,
ale Ty to raději neslyšíš.
Necháš se sebou hrozně vláčet,
vykašli se už na ty sráč... (pardon).

Přítel, co má Ti být oporou,
je tou nejzrůdnější potvorou.
Pomůže, když se mu to hodí,
pak Tě vzápětí silně uhodí.

No tak poslouchej sakra už,
neber stále na sebe ten nůž.
Pro ostatní bys stále dýchala,
ale sama se v bolestech zmítala.

To přece už dlouho nevydržíš,
svůj cit si důkladně střežíš.
Ale "oni" si ho nezaslouží,
Tvé srdce po lásce touží.

Ty víš a já vím, jsi zesláblá,
kéž by se ta krutost propadla.
Ale zatím padáš stále k zemi
a z toho fakt smutno je mi.

...chtěl bych Tě zvednout, ale jsem jen hlas...
Autor toužím.jít.dál, 07.01.2009
Přečteno 322x
Tipy 19
Poslední tipující: Holis, LucQa, Simísek, Paulín, Mbonita, Květka Š., labuť, NikitaNikaT., sondulacek, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takto úplně to přece není
a pokud u Tebe jo tak se to brzy zmnění
přátele jsou a budou věř mi dobří
a se silnou vůlí jako obři.

Tak se jen podívej jsme tady
a máme Tě rádi.

07.01.2009 15:02:00 | Paulín

Děkuji moc ... snad dočkám se a radostné veršíky se pak objeví ...

07.01.2009 11:00:00 | toužím.jít.dál

jsi krásný silný človíček
říkám já
povím ti co v duši víš
nade vším zvítězíš..

posílám hodně energie,radosti
a úsměvů
ať je ti zas
do zpěvu...

07.01.2009 10:33:00 | Mbonita

Zbyl jen pouhý hlas, co je oporou, silou žít a stále se bít... ale takhle to nemusí být... proč to necheš změnit... co Tě k temu vede a svádí???

07.01.2009 09:14:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí