o krok dál...

o krok dál...

Anotace: a přitom blíž...

Brnění
z návštěvy Mudrců
a
podivuhodné sdělení
jednoho zrnka písku v makovici...

po těle nanáším
balzám z poraněných dřevin
žvýkám myrhu
a vykuřuji kouty duše pryskyřicí…

olejem promazávám
zatuhlý stroj
obilí v sýpce klíčí
vinnou révu míchám
ale
nic nepomáhá…

kráčím
ševelící krajinou
po květech planoucích
a stáčím se na sever
sevřený v mrazivých obručích
do ticha...
Autor enigman, 07.01.2009
Přečteno 288x
Tipy 36
Poslední tipující: Bíša, Holis, jita.1965, kavec, bejbyyyy, Churry, Manon.H, Dota Slunská, NikitaNikaT., labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! básenka na mě zapůsobila. Má myšlenku, jistou hloubku.

08.01.2009 07:13:00 | NikitaNikaT.

Mrazem jsme právě sevřeni.

08.01.2009 00:26:00 | Psavec

vůbec to není můj šáleček, ale je lahodný a krásně chutná *ST*

07.01.2009 23:47:00 | Jaromila

krok za krokem...

07.01.2009 20:15:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí