skulptura..

skulptura..

Anotace: in natura...

antickým studiem
přírodních krás
kluk z jednoho bloku
něžně materiál odnímá…

uvolnění představ
do skutečností
vzniká výtvor
sympaticky svěží…

okny k jihu
severní dveře otvírá
dóm s kupolí
ve které se ukrývá
vlnění
ten živý pohyb
mile naivní…

vroucí výraz
v rytmu obrysů
svobodná válečnice
baronka věků
Alma mater umění...
Autor enigman, 07.01.2009
Přečteno 335x
Tipy 27
Poslední tipující: Holis, jita.1965, bejbyyyy, Dota Slunská, Jiparo, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., labuť, WhiteSkull, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spousta inspirace v milé naivitě...

08.01.2009 09:00:00 | Dota Slunská

Pro mne zajímavé a dobře se mi báseň četla.

08.01.2009 07:14:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí