Pro ni

Pro ni

Anotace: "bez komentáře"

Když zavřu oči a začnu snít, říkám si jak je krásné tebe mít.
Když podívám se ti do očí, řeknu si "MOC MI NA TOBĚ ZÁLEŽÍ"
Já lásku ti chci dát, a chci aby si řekla " MÁ MĚ RÁD"
Autor Adamantin, 07.01.2009
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí