absurdita na Hrad!

absurdita na Hrad!

On se chtěl mermomoci dostat do mého srdce
tak ať, ale ať se nejdřív přezuje, pošpiní to
On se chtěl mermomoci zakousnout do mých snů
tak ať, ale ať mě šustěním igelitu nebudí
On mi chtěl z vlasů dělat vodopád
tak ať, ale ať si nejdřív vezme rukávky
On se mi chtěl postavit před oči, slepý ať jsem
tak ať,jen ať nemá zavřené ty své
On se chtěl stát mnou
tak ať, ale ať mi dá kus sebe
a aspoň jednu tatranku...
Autor Muta cum liquida, 07.01.2009
Přečteno 210x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je na mě moc složité (že by to bylo tím, že je půl juedný ráno a v pět vstávám?:D)... zkusím to příště při vyšším stupni vědomí :)

08.01.2009 00:25:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí