Třeba má to tak být

Třeba má to tak být

Anotace: :/

Třeba má to tak být
třeba se umírá, aby se žilo
třeba lidská láska bolí
na důkaz toho, že není
třeba má to tak být
když oči všechno poví
jaký smysl má žít,
když Duše slzy roní
třeba má to tak být
neúspěch není neúspěch
tak ptám se nač ten spěch
třeba je všechno jen zkušenost
potom k čemu je zlost
třeba má to tak být
třeba je ke štěstí most
třeba má to tak být
třeba je naplnění vlastnit
na svých věcech pěkně lpět
a i s věcma být v pasti
třeba má to tak být
chovat se tak jak politici řeknou
třeba je dobrý ve stádu žít
třeba pak mozky změknou
třeba má to tak být
Autor Andakar, 08.01.2009
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...se umírá, aby se žilo...je všechno jen zkušenost, třeba má to tak být. Výstižná, hezká báseň

08.01.2009 14:03:00 | Kapka

Možná jo...

08.01.2009 12:24:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí