EU v Národním divadle.

EU v Národním divadle.

Anotace: Když jsem zíral na přenos z Národního, měl jsem stále silnější pocit, že se ten náš národ asi opravdu zbláznil. Ještě snad nikdy lidé takhle netleskali jeho pomalé likvidaci....

EÚ v Národním divadle.

V Národním divadle se ale děly věci
diváci se opili a nepotřebovali ani jedno deci...

Výkvět české kultŮry se zaskvěl
i Bedřich Smetana schovaný v šuplíku zůstat směl...

Tři panáci Bohuslava Martinů hráli
nejdříve nechtěli...jako by se ho snad báli...

Na závěr sbory
jako tenkrát když dirigoval Kléma
ještě probudit tak Golema
kde ztratili jsme šéma...(?)
Autor Martin Vodňanský, 08.01.2009
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí