Tohle je ono..??

Tohle je ono..??

Anotace: po dlouhé době..

Po další uslzené noci..
Útěku před sebou samou..
Po pádu drsném bez pomoci..
I stíny světel mou víru klamou...

Po probuzení do bolesti..
Do bílého ledového rána..
Ta špetka strachu,co cestu si klestí
Jde stále dál,ikdyž není zvána...

Zrcadla osamění plná něhy..
Opona radosti stržená vodou..
Pod proudem štěstí mizící břehy..
Ty rudé rty,zkrápěné nudou..

Zmatek v duši, nejistota v těle..
Utíkat a přece se neschovat..
Řvát tiše, a velice směle..
Tak tohleto je ,,milovat,, ?
Autor Terry, 09.01.2009
Přečteno 314x
Tipy 12
Poslední tipující: Vlk v rouše, ziriant, Stoneman, kroužek, Kariš, okapovaroura, Ctěný pán, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slovo milovat bych přirovnal ke slovu žít... dýchat, věřit, doufat, radovat se, prožívat štěstí i smutky... milovat je... kopat tu zasranou smrt do prdele...

25.04.2009 20:51:00 | Stoneman

Tohle je jasně na ST, krása.

24.04.2009 23:05:00 | kroužek

Ano, a možná ještě větší bolest... znamená milovat.

09.01.2009 15:12:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí