Farewell

Farewell

Anotace: ....

Tak se tady mějte,
naposled mi zamávejte,
já vás tedy opouštím,
ze svých služeb propouštím.

Jdu hledat štětí,
zas o kousek dál,
v hlavě mi třeští,
a všeho jsem se vzdal.

Přišel čas odejít,
na křídlech naděje poletím,
do neznámých krajů,
do míst jiných mravů.

Tak pro mne neplačte,
já pláču pro vás,
teď prosím račte,
na hostinu zvu vás.

Rozejít se v dobrém,
a najít osud jinde,
snad v nebi modrém,
kde má tvář zjihne.

Nyní pryč musím jít,
i když chtěl bych s váma být,
jinak to prostě nejde,
na mě už nesejde.

Daleko pryč odsud,
vyčistit si hlavu,
snad je to můj osud....
Či prokletí?
Autor Hasa, 09.01.2009
Přečteno 273x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí