Na konci...?

Na konci...?

Anotace: ...

Snad na konci města,
snad na konci světa
najdu Tě a bude..
s mým životem veta..?

Nikdy to neskončí
nikdy to nebude jako kdysi
v hubě mám hořko
jak, žvýkala bych mlýčí.

Chtěla jsem tak málo,
ale možná taky moc
teď nemám nic
v mém srdci je čistá bezmoc.

Čistá, jak lílie
možná, jak andělská křídla.
Prokletej bohém
zasraná zrůda...

Chtěla jsem, být vážkou,
která Ti na svých křídlech
polibek donese.
Jsem, ale smrtkou,
která Ti rozsudek vynese.

Už je konec bytí..
Zasraného žití.

Tak je to lepší.
Nejsme si souzeni,
ale já se nevzdám
bráním své území.

Byl jsi mým omylem
a byl jsi mou láskou.
Ale dnes jsi mým životem,
dnes jsi mou hrozbou.
Autor Lucie Tee, 10.01.2009
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí