verze inverze..

verze inverze..

Anotace: hlavou dolů...na horské dráze...

lovec ztraceného vědění
s hedvábným hrotem jehly
a štítem z šarlatových nití
pod tlakem okolností
drcen deziluzí
denně vystavován
hněvu bezmoci…

nedokonalý ekvilibrista
mezi utkvělou představou
a možnostmi
které jsou dány
těžko chápající sám sebe
tvarován v misce
do iluze starého stromu
neúnavně proplouvající
přes stíny hlubin
stenů mrtvého dřeva
s obnaženými kořeny radostí
i pochybností z prožitků…

komplic komplikace
proměnlivý počasím
spontánní citem
se zvláštním stylem
člověčí mystifikace
ve společnosti dřevin
řítící se
po stopách neznáma
za neviditelnou ženou
moci předat kompliment
umění její jedinečnosti
v krajině spletitosti
projektu Ráje
ukrytého skalního města...
Autor enigman, 10.01.2009
Přečteno 312x
Tipy 31
Poslední tipující: Bíša, jusTMee, páááááááá, střelkyně1, Triffid Kolbe, Ctěný pán, snupicek, maena, okapovaroura, Holis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně si hraješ se slovy
(komplic komplikace, to se mi líbí xD)

14.01.2009 21:08:00 | jusTMee

Hedvábný hrot jehly hned na počátku mě dostal do kolen. Musím to říct na hulváta: Prostě žeru tvou nápaditost:).

10.01.2009 18:06:00 | Dota Slunská

Ten Ráj znám
občas se tam toulávám
je jen škoda
že lézt vzhůru ke hvězdám
neumím
tak jen dole tiše sním...

10.01.2009 14:07:00 | Mbonita

Ach, myslím si - úchvatná, snad (po druhém přečtení) rozumím (tak trochu podle svého).

10.01.2009 14:02:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí