Zpráva

Zpráva

Anotace: Jeden hlas ze zmatků co citim.. Zase vůbec nevim jak to nazvat..

Ve vzpominkach
skryto
v srdcích
vryto

Existuje lek proti touze?

Slzy spláchnuly
prý ať to nebolí

Já tě moc potřebuji..pouze.. !

Proč?
Hlavu mohu položit
pro tvrzení
že to MUSÍM vydržet??

Chtění je zakázané?
Proč my dva to takhle máme?

"Šepot,pláč a smích
po slinou míchala"

Duše.
Zatáhla rolety
Narostly jí kotlety
a nasadila směšnou hrací masku..

Zavřem oči drahý
zacpem si uši
co nám je potom
kdo něco tuší!

Prosím

utečeme
daleko!
Autor Thesssinka, 10.01.2009
Přečteno 246x
Tipy 10
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, kikis, Holis, Chancer, nejsembásník, Bíša, bejbyyyy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechno co máme navíc, prodáme a za ty peníze si koupíme letenku ;-)

10.01.2009 16:52:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí