Půjčím si...

Půjčím si...

Anotace: ...tatínku

Půjčím si, tatínku,
půjčím si únavu,
abys jí neměl tolik,
co teď.

Půjčím si, tatínku,
půjčím si rozvahu,
aby jsi nemusel
přemýšlet.

Půjčím si, tatínku,
půjčím si brýle,
aby jsi viděl
lepší svět.

Půjčím si, tatínku,
půjčím si chvíle,
aby jsi nemusel
vyprávět.

Půjčím si, tatínku,
půjčím si práci,
aby jsi nemusel do ní
jít,
aby ses neunavil,
a já tu únavu
potom už nemohla
chtít.
Autor Lucci Narr Pavlowna, 10.01.2009
Přečteno 371x
Tipy 5
Poslední tipující: lucajda89, Kapka, Jana M., Thesssinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí