Na konci

Na konci

Anotace: Život je těžký...=)

Slyším tolik různých hlasů,
cítím převrat,jsem v úžasu.
Vidím světlo na konci tunelu,
blížím se k němu rychle i pomalu.
Ze všech těch šklebů nočních můr
jsem k naději jen krůčku půl.
Ze všech těch děsů,čar a kouzel
z kterých mě nikdo neprobouzel,
jsem na blízku svojí spásy,
blýská se na lepší časy.
Záchrana,kterou hledala jsem dlouze,
je ode mě pár metrů pouze.
Jsem v úžasu,je to tak,
to nebylo světlo,to byl vlak...
Autor Kristýnka15, 10.01.2009
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK, Churry, Kapka, Helena Sládková, ryann
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí