Hudební hra

Hudební hra

Anotace: ...

Strašlivé faux pas
stalo se trubce,
našla na ní lupa
otisk operního pěvce.
Další problém nastal,
když se na kravatě
našla zubní pasta
s DNA Beethovena.

Jak se pěvec ukryl
za dusítkem v krku?
Inspektor to zjistí...
Tak za dvě stě roků.
Autor voedor, 10.01.2009
Přečteno 225x
Tipy 5
Poslední tipující: Stagger Lee, Mario de Janiero, Mbonita, Kristine Clary-Aldringen, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí