OZVĚNA

OZVĚNA

Anotace: - Jímavé tišiny -

Sbírka: Jímavé tišiny

. . .

jitro ojíněných trav
. . . i větví . . .

unikám záludným myšlenkám
trochu se chvěji
mrazivá touha
propadlá beznaději
bláhová marnivost
v kolébce nadějí
ztracená ratolest smíru
jitro ojíněných trav
větvoví snících stromořadí
jiskřivé ticho
prostřené mezi poli
jímá mou náklonnost
znovu naslouchat
šepotu Tvých úst
. . .
nepropadej beznaději . . . !
. . .
Autor rolon, 11.01.2009
Přečteno 303x
Tipy 14
Poslední tipující: Vlk v rouše, vapiti, Noc17, Holis, okapovaroura, spare, Mademoiselle Drea, voedor, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že já - raději - ulehnu do dlaní Naději.

11.01.2009 13:27:00 | spare

Beznaději nepropadám, dnes ještě ne...

11.01.2009 11:30:00 | Mademoiselle Drea

Pohled z okna a Tvé čtení...hezká kombinace, dík.

11.01.2009 09:09:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí