Mezi těmi dvěma světy

Mezi těmi dvěma světy

Anotace: ...

Okno otevírám
přichází nový sen
Sen možná předtucha
že nastane polární den
Oči přimhouřím
snad Tě nepobouřím
když zatnu pěst
a vyletím do nížin měst

Třeba štěstí mi
ukáže nový sen
Tiše mi pomůže
a pro muže z pekárny na růžích ustele
A u Tebe stébla trávy požene
stébla trávy požene..

Cítím to ve hvězdách
v zrcadle pod mořem
ostřím svůj záměr
Připravit, zamířit
myšlenky rozvířit
zúžit záběr

Vsadím svůj život
a pohodlně usednu
do Tvé dlaně
a potom až na dně mých nadějí
smyju svůj hřích
smyju svůj hřích..

Pak otevřu oči
dva světy se točí
Jeden černý
a druhý zas bílý
řeknu mé ano
pro všední blaho
a budu jen doufat
že uletím zpět
Autor MTRowe, 11.01.2009
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, ema mraz, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí