Kapka

Kapka

Anotace: stéká...

Kapka stéká vodou,
nikdo ji nezachytí,
nikdo nechce, aby byla s ním.

S nekonečnou něhou,
jedinou jednu políbí
tvář, o které já sám teď sním.

Ať někdo zachytí ji,
kdo ví, co je to cit,
někdo, kdo ví, co je to láska.

Ať skápne na šíji
tomu, kdo hodlá snít
o tom, že to není přes oči páska.
Autor found, 11.01.2009
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: Akanishi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí