Your eyes...

Your eyes...

Anotace: tahle básen není jen o jednom z mých přátel...budu ráda za komentáře..

V tvých očích vidím tančit plamínky svíček,
ale i krásu všedního dne…
V tvých očích vidím slunce zacházet za obzor,
ale i měsíční svit..

Z tvých očí umím vyčíst radost,
ale i nejistotu a úzkost…
Z tvých očí umím vyčíst lásku,
ale i strach z prohry…

V tvých očích vidím jiskřit život,
ale i vyčerpání a smrt…
V tvých očích vidím nadšení,
ale i chuť řvát vzteky…

V tvých očích vidím….SEBE!!
Autor M'ckey, 11.01.2009
Přečteno 472x
Tipy 2
Poslední tipující: Grungerr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dost pravdivá - nejde moc přidávat komentář - je to tak jasné***

11.01.2009 19:26:00 | rybí prdy

Moc hezké...

11.01.2009 19:18:00 | Grungerr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí