Hrdina

Hrdina

Anotace: Nikdo není tak statečný, aby nepotřeboval svého hrdinu

V celém těle ucítila žár
V její duši hořel žal
Pláčem hasit co život vzal
Jako uragán, který se městem hnal

Teď sama leží, neschopna slova
S tím prachem uvnitř jejího těla
Smutná píseň o pomoc prosit chtěla
Nevzpomene, jak tahle slova zněla

Kdo zachrání dívku z plamenů
Prázdné oči, které patří andělům...
Vzdává vše, aby zachránila svět
Kdo ji její život vrátí zpět

Hrdiny pro ni není
Tak čím se utrpení změní
Jejím smutkem nikdo neprojde
Pro ni více slunce nevyjde

Ta dívka zpívá o pomoc
A slzy zaplavily chladnou noc
Prudký déšť hasí žal
Ten plamen, který všechno vzal …
Tak zachraň hrdinu z plamenů
Její oči, které patří andělům ...
Sama odchází a vzdává se
Ale její síla zachránila svět…
Autor Luicy, 11.01.2009
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí