Lásky a hvězdy

Lásky a hvězdy

Anotace: povinná položka.... nechci to popisovat..to je váš úkol

Jsou lásky jenž se neztratí,
jsou hvězdy které nezhasnou.
Jsou lidé co se nevrátí,
jsou lásky co tě naleznou.

Jsou cesty které nehledáš,
jsou hvězdy které nezhasnou.
Jsou lidé které rozhněváš,
jsou lásky co tě naleznou.

Jsou cesty které obejdeš,
jsou hvězdy které nezhasnou.
Jsou ti na které zanevřeš,
jsou lásky co tě naleznou.

Jsou cesty na nichž zastavíš,
jsou hvězdy které nezhasnou.
Jsou lidé které ohromíš,
jsou lásky co tě naleznou.

Jsou cesty které buduješ,
jsou hvězdy které nezhasnou.
Jsou lidé které miluješ,
jsou lásky co tě naleznou.

Jsou cesty - už je nehledej.
Jsou hvězdy - už je nespatříš.
Jsou lidé - tiše mlč a poslouchej.
Jsou lásky- všechny opustíš.
Autor JimmiV, 11.01.2009
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: padající do neznáma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má to myšlenku...pěkné

11.04.2009 18:00:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí