Čepel

Čepel

Anotace: Doufám,že nebudu nikdy tak tupý,abych cítil každé říznutí.

Na čepelí strachu brousí zlato snopy,
z výšin kryje zemi opar zdobení.
Proto ukaž hlavu a zvýrazni stopy,
dříve než mračna je deštěm zpolelní.

Čepelemi očí hledá dívka svůdce,
ostří jího srdce řeže do tmy hlas.
Proto chyť jí ruce a zlíbej je prudce,
dříve než kdo jiný to udělá z nás.

Z pod čepele půdy klíčí zrna v hrobě,
louky plné hrachu bijou v tváři pich.
Proto sklízej pravdu,ne všem,stačí sobě,
dřív než paměť lži ti zasadí jednu z nich,

Na čepeli víček kvete výraz vzbuď se,
zda jednáme v míře,to odhalí čas.
Proto rychle vstaňme a odemkněme slunce,
dříve než stín pekel dá pod zámek nás.
Autor Zdenek, 11.01.2009
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: bejbyyyy, Jana M., Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí