Manželství pro jednoho

Manželství pro jednoho

Anotace: Nastínění situace, která denně potkává mnoho žen.

Zmámila mě láska, no tak mi to přej.
Trochu toho štěstí konečně mi dej.
Nebude to věčnost, to moc dobře vím.
Jenomže jen u ní zas bláhově sním.

Jsi můj dobrej kámoš, ty mě nejlíp znáš.
No tak mi to dopřej, trošičku se snaž.
Žijem spolu dlouho,možná ještě dýl.
Miluju tě stejně,proč bych dál sám žil?
Autor pem, 11.01.2009
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí