Příběh

Příběh

Anotace: ---

Příběhy v mlze
Osudem psané
Životem vyprávěné

My ani nevidíme

Jsou tam skryté příběhy
Naše i lidí kolem nás

Milenci semknuti v sobě
Tvořící jede celiství děj

Je úžasné pozorovat projevů lásky
Tu velkou explozi citů

Nenávist tančí okolo muže co dívku pozoruje
Jak našla smysl života v jiném muži
Je smyslů zbaven
Je z něj myšlenkoví vrah

Ten příběh nemaje dobrého konce
Však stále pokračuje
Až do té doby kdy...

Kdy promluví čin, ne rozum
A mladý pár zůstane ležet
Smyslů zbaven

Toť práce pro smrt ušita jest
Toť práce pro vraha

A vrah stojíc zděšením co provedl
Se začíná smát
Je smyslů zbaven

Ten vrah nechápe
Nechápe. Proč?
A ptá se boha

Jenže sám neví že bůh není
V tomto světě je jen život a smrt
Ti dva věční přátelé
Co život začne
Smrt dokončí
Autor pyromanOV, 11.01.2009
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A proto zde na tomto svete existuje poezie... =)

19.01.2009 16:13:00 | pyromanOV

Příběhy psané v mlze, je málo kdo je čte a jen někdo je vidí. Zaujala...

17.01.2009 14:49:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí