Přítel

Přítel

Anotace: Tohle je můj první příspěvek do této sekce, tak prosím buďte mírní :). Jinak jsou tu 2 básně. Zhodnoťte sami, která se vám líbí víc. (kritiku přijímám)

1. verze

Kdo je to přítel?
Ty ptáš se mně snad?
Přítel je člověk,
co ho dobře znáš.

Rozesmívá i k pláči dohání.
Když však pomoc potřebuješ,
zavolej mu.
Ať už je den či noc,
rád přispěchá ti na pomoc.

Když přítele máš,
šťastný můžeš být.
Když ho však ztratíš,
sám musíš si poradit.

Tak... hodně štěstí.

2. verze

Kdo je to přítel?
Mně se ptáte snad?
Přítel je člověk,
o kterém povím Vám.

Nevím jak začít,
někdy těžké to je.
Občas rozesmát umí,
a někdy zas naopak.

Jestliže pomoc potřebuješ,
zavolej mu.
Ať už je den či noc,
on pomůže ti hned.

Když přítele máš,
pak šťastný můžeš být.
Když ho však ztratíš,
sám si musíš poradit.
Autor Jablik, 12.01.2009
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: Vanesska, niki-chan, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí