Milencům

Milencům

Anotace: Stýská se mi... A při tom vlastně není po čem.

Přišla tma a vy jste se ztratili.
Ano, vy, milenci prohnilí.
Co dokázal jediný strom
ano, jediný a na něm on.
Souputník hvězd
v záři světel měst.
Jak zastínil vás hladce
jak mi zpíval, sladce.
Mezi stránkami pár listů
zbylo mi.
Návratů k místu
kde našla jsem s rukama v pěst
jen kus pístu
z umělých hvězd.
Autor ShootingS, 12.01.2009
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí