Démon a Anděl?

Démon a Anděl?

Anotace: nejsem blázen :P (a naschvál není vyřčeno vše,l takže tápejte ovečky xD)

Jsem démon a pocházím z ohně,
šestset dní smrt jsem hledal.
Bez ní nedojdu ke svým v mém domě,
šest hodin převozníka jsem dělal.
A tolik duší zavezl jsem špatně,
moje činy změnily osud světa, nenávratně.

Šest minut mi zbývá do konce,
proměním se v obyčejného smrtelníka.
Začíná vycházet slunce,
touha je utrpeni,utrpení život a život je píka.

Začínám panikařit..
Najednou mezi tisíci vidím ji.
Jak může někdo tak zářit?

Uviděla Mne,před zraky lidí ukrytého,
kvůli její kráse nepoznám barvu šatů.
Zpěvem hodným anděla oživila srdce mrtvého
nepoznám kolik je hodin, ani jaký datum.

A já pochopil, že dokážu i milovat,
Uběhlo skoro šest minut.
Začínám proklínat,
tu frigidní mrchu v černém
Lady Smrt.

Jsem mezi svými
ubožáky a zatracenci
naplněn sírovýmy dýmy.
Už zase pálím srdce v ranci.

Už NIKDY ji neuvidím.
Navěky budu tápat v temnu,
svým tělem plameny svádím
padá mé já ke dnu.
Autor LaBiL, 12.01.2009
Přečteno 454x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, v.hercik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

666

12.01.2009 17:43:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí