Nebyla bych...

Nebyla bych...

Anotace: Baru.....ta patří tobě;)

Nebyla bych květem,
kdyby mi chyběla rosa..
Nebyla bych větou,
kdybych neměla slova..
Nebyla bych tanečnicí,
kdybych neuměl tančit...

Nebyla bych to já,
kdyby mi chyběl smích..
Nebyla abych to já,
kdybych na něco nezapomněla...
Nebyla bych to já,
kdybych někam přišla dřív...

Ale jsem to já, protože znám tebe!!A TY mě děláš mnou...snad to víš..
Autor M'ckey, 12.01.2009
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: boruvka175
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...:o*...

15.01.2009 06:31:00 | boruvka175

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí