Tančils´

Tančils´

Anotace: Hodina občanky ..

Chutně žvýkačková záře se linula po zemi, poskakovala kolem Tvých tančících nohou a ty?
.. Se semknutými víčky, zaposlouchán do rytmu tanga - tančils´.

Hlasitě bubnující kapky deště na okno oznamovaly sychravé počasí venku a ty?
.. S prohlubující se vráskou na čele, zamračen snad kvůli rytmu waltzu - tančils´.

Otevřela oči, probuzená vůní jahodové difúze v hrnku a on?
.. S takty moderní hudby, toužící po vrácení času, snad v souboji s valčíkem - tančil.

Chtěla ho obejmout, pohladit, políbit .. Nikdy nebude jako on, coby lehký motýl elegantně tančící za šera a on?
.. Došel dech, špatná rovnováha, tisíce barevných čtverečků a se ztrácejícím se rytmem svého srdce - dotančil ..
Autor Skořicová princezna, 13.01.2009
Přečteno 403x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, enigman, Kapka, Kristine Clary-Aldringen, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se mi fakt líbilo.

13.01.2009 20:47:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí