Já se nevzdám

Já se nevzdám

Já se nevzdám,
a dál zůstanu svůj.
Dobře vím co tak dlouho hledám,
však v duchu slyším stůj.

Já se nevzdám,
i když přetěžko mi jest,
nikdy nezměním svúj směr,
a půjdu s rukou v pěst.

Přes rány které dostávám,
a prohry které získávám.
Vždy zvednu hlavu,
a zavážu si ránu.
Nikdy jáse nevzdám!
Autor Jan Václav Znojemský, 14.01.2009
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, páááááááá, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slovo do pranice..držím pěsti..

14.01.2009 15:02:00 | páááááááá

Bojuj a nevzdávej se!;)

14.01.2009 12:25:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí