Zrada

Zrada

Anotace: ....

Přítel mě zradil nechal tu stát
noční hluk a světla kolem mne se jen míhají
ja chci spát
Ale nemůžu nevím kudy,noční stíny mě stíhají
v této vidině se ploužím podél zdí.
Připadam si jako ve snu
na nebi je vidět je malé souhvězdí.
Unaven na kolena klesnu
divné stíny se zamnou tvoří.
Zvedám se jdu pomalu dál a kroky se blíží.
Do noci se rychle moje tělo noří
mé srdce zatím obavy tíží.
Na zádech pocítím divný chlad
proč ja se vlastně dostal do těchto potíží?
Ta prostopášnost noci kojí můj hlad.
Utíkam před těmito stíny
i když nevím kam dál
mám totiž pocit viny
já se totiž toho přátelství vzdal.
Autor Akanishi, 14.01.2009
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, brooklyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí