Moře

Moře

Anotace: ..............

Jsi rozbouřené moře
vlny co se vznášejí
oči příběh povídají

naše složité hry
spolu se sledujeme
o sobě sníme
ale nikdy si to neřekneme
před láskou se utíká
někam se zabíhá
boty se toulají
srdce ztrácí

vyčkávání při lovu
kdo má nervy
jaké schopnosti

to se rozhodně
když jsou kostky vrženy.
Autor Vlk v rouše, 15.01.2009
Přečteno 228x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, boruvka175, stmivani.na.lepsi.casy, 6thSun, Mbonita, Bíša, okapovaroura, LucQa, Tacca, Princezna.Smutněnka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí