Půlnoční

Půlnoční

Anotace: Občas může být i vášnivá noc velkým zklamáním

Zvuky protínají smutnou noc.
Já volám všechny síly na pomoc.
Na posteli chrápe muž,
co nestojím mu za dotek - už!

Víry mám málo, méně než slz.
Neletí světlo mou myslí skrz.
Ráno zas nalíčím úsměv a smích,
jen já cítím ten rezavý bodák co do srdce...
Autor Rainia, 15.01.2009
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Michelle.cz
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké a bohužel reálné...

16.01.2009 01:24:00 | Michelle.cz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí