Zrnka písku v duši mé

Zrnka písku v duši mé

Anotace: Deprese je nejlepší autor básní...

Částečky jako zrnka písku
rozpadají se a mizí,
jdou ven a už se nevrátí.
Její čas se tím krátí.
Bože, pomoz jí,
zachraň onu ztracenou
dívku zahanbenou
ve světě plném světla
i tmy, kde naděje
zhasne a sny
v hlavě zůstanou.

Dveře zamčené,
okna otevřené.
Čekáním se krátí čas
a život proudí v nás.
Tam dole čeká černá,
která prostor zvětšuje.
Počkáme si,
dočkáme se.
Padáme níž,
takže tedy a tudíž
dopadneme tam,
kde přijde volnost k nám.
Autor Annia-tha, 16.01.2009
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Okna otevřená. Trošku černá úvaha ...

16.01.2009 06:12:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí