Tvé tóny

Tvé tóny

Anotace: o mé oblíbené hudbě.....

Zpíváš
O tom,
Jak Tvé srdce je plné zloby
Zpíváš tom,
Že nepatříš do této doby

Zpíváš jako by o mně a o mém citu
Zpíváš o klíčích k mému srdci,
K mému bytu…

Jsi jak staronová deska ohraná
A zároveň stále nová
Jak v mém srdci kdysi minulá doba

Z tónů metalové hudby
Mlží se mi oči
Z hlasu, jež si podmaňuje touhy mé,
Se hlava točí

Můj symbol
Svými texty
Můj symbol tóny,
Které dráždí,
Zpíváš o zkaženém světě,
Kde každý každého vraždí

Zpíváš o zkažené lásce
A já Ti čtu zranění na duši,
Divokost předhání se s vášní,
Tak moc, že se to nesluší

Jsi stopa, která sílu dává
Mému splínu, depresi
A já jsem vděčná,
Že dál žiješ,
A já jsem vděčná,
Že dál jsi

Můj králi,
Mnoho písní znám,
M, to je Tvé písmeno
A moje touhy zvrácené
S Tebou dostanou jméno…
Autor Ammazonic, 16.01.2009
Přečteno 312x
Tipy 8
Poslední tipující: Agniezka, Lilly Lightová, Holis, lucajda89, Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí