Konec Motoru v Čechách

Konec Motoru v Čechách

Anotace: báseň věnovaná budějovickým fans

Helejte milej zlatej Erneste
už nám ty vaše taktiky sem nenoste
máme těch keců už plnej dům
jděte zpátky domů k sousedům

všechno co děláte my jsme nechtěli
náš slavnej hokej už je v prdeli
v osobním životě vám přejem hodně štěstí
ale k nám už nelezte vás čeká tu jen pěstí

a když se sem tam zápas povede
sláva jdeme nahoru už se zvedáme
pak přijde ale zase rána bičem
abyste odešel budem klidně zvonit klíčem

v tabulce vzadu těžko půjdem nahoru
nám všem jde o záchranu Motoru
a pak do slavný baráže
dres s logem MTF schovám do garáže

je mi ale líto těch kluků co makaj
z VIP na nás i na ně z vejšky kakaj
nezbývá nic než jen tupě doufat
že se něco změní že se bude na co koukat.
Autor Jarin Kalin, 16.01.2009
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí