Venku kňouraj kočky

Venku kňouraj kočky

Anotace: Stalo se vám někdy, že jste nemohli usnout, kvůli kočkám, pod oknem?

Venku kňouraj kočky.
Drápkem haraší nám cvočky.
O čem asi básní.
Možná rýmy krásný.

Ale teď vypadá to,
jako kdyby se hádaly.
Neperou se, ale určitě,
Rády by se pobily.

Jsme jako kočky hádavé,
Krásné, milé,hanlivé(rozverné).
Drápky vystrkujem v situacích,
Náš (devátý) život, jistě ohrožujících (devastujících).

Venku do sebe ryjou kočky.
Nemohu vůbec spát,
Jejich rozmary poslouchat
Chtěla bych do uší čočky.

Venku na sebe štěkaj kočky.
Noc nesmí být krutá,
Přeci jen,
Já už chci konečně spát.

Proč mám pod oknem kočky.

Občas jsme jako zvířata.
Drzá, hloupá koťata.
Pověst, co jim lide vymysleli,
Je na míru šitá.
A střídáme si jí na směny.
Autor anrUth, 16.01.2009
Přečteno 249x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí