sejf

sejf

Anotace: ,,,

Koukni se synku
z okna vlaku
kolik je kolem
svinstva braku
jak padá voda
z černých mraků
na dlouhý pláště
úchyláků.

Pozoruj strouhu
podél trati
přemítej o smyslu cest
lásku a touhu
než se ztratí
v betonu velkoměst
schovej si v sejfu
paměti.

Až bude ti jak zvířeti
když po lesích ho štvou
vzpomeň si znova na mý slova
vše jednou splyne
s černou tmou...
Autor zenge, 16.01.2009
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, Marfuša, melancholik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak padá voda
z černých mraků
na dlouhý pláště
úchyláků :)))))))))))

tip za to, že je to legrace

16.01.2009 16:34:00 | melancholik

i když to asi účelem nebylo

16.01.2009 16:34:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí