Žárlím

Žárlím

Anotace: není třeba...

Žárlím moc
Nemůžu si pomoct
Je to má nemoc

Utápím se v bolestech
Když nemohu být s tebou
Nespím nejím
Ruce mě zebou

Už bez tebe nemůžu být
Jediné co mi zbývá
V samotě své – pít.
Autor Jarin Kalin, 17.01.2009
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí