Ona

Ona

Anotace: Jak to na Vás zapůsobilo?

Bílá jako stěna, tak čistá, krásná, přirozená..
ztrácející se v mlze myšlenek svých..
Rudě zbarvené schnoucí vlasy,
jako stékající vlažné kapky po jejích páteřních obratlech..
pomalu schnou, pomalu stékají,
každá jiným směrem, tak tiše.. lehce..
Horký vzduch.. šlehající plameny ohně..
krvavě, ostře, rebelující, tak jasně.. skutečné
Křiklavý otisk rtěnky z jejích rtů, dotýkajících se čajového hrnečku..
jed v krvi proniká.. opíjí se..
nevnímavost, lhostejnost.. tak, jako když stékající kapka vyschla..
a myšlenka se v mlze rozplynula.. ticho.
Autor Druell, 17.01.2009
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zapůsobilo to na mě---znáte ten pocit, jakoby vás křeček na malinký tříkolce plácal plácačkou na mouchy do levé lopatky a přitom zpíval Když jde malý bobr spát?
Celkem pěkný pocit:D

19.01.2009 14:25:00 | démon zatracení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí