Sen zimního podvečera

Sen zimního podvečera

Anotace: Máte sny?

Sen zimního podvečera

Tak zase utápím
Svůj nářek ve sklenici vína
Tiše sním
A co mi zbývá?!

Sedím na sesli stoleté
V domečku svého strýce
Přemýšlím o životě
Na co jsou kýče?!

Tu napadne mně
Myšlenka smělá
Hned jsem jí zavrhl…
Třikrát běda!!

Bláznivý nápad
Bláznivý nápad!
Prohýřit všechno
Začít na základ…

Pak jsem si vzpomněl…
Co úsilí stálo
Posbírat majlant…
Mám pořád málo…

Od té doby
Nepiji více
Pracuji denně
Bolí mě ruce!

Alkohol prohrál
Na celé čáře
Myšlenky mám teď
Čisté jak páže
Autor v.hercik, 17.01.2009
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Noc17, Markéta Hl., Bíša, fab four, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí