Bez názvu

Bez názvu

Anotace: ...

Odcházím
Utíkám
Prchám
Před tebou
Před sebou
Před všemi
Pryč
Do úkrytu, kde mě nikdo nenajde
Nenacházím jej
Nemůžu dýchat
Všechno mě svazuje

Ty
Všichni
Nejde to
Nemůžu dýchat
Provazy jsou moc pevné
Nenacházím úniku
Před tebou
Přede mnou
Před všemi
Pusťte mě
Já pustím vás
Jsem taky provaz
Svůj
Tvůj
Váš
Tak mě nechte
Já nechám vás
Je to jako těžké břemeno
Moje lež
Tvoje lež
Každého lež
Tak ji pusťte
Já ji pustím
A můžeme vzlétnout
Jako motýli
Každý z nás
Všichni
Za svobodou
Bez lží
Autor Alexinka444, 17.01.2009
Přečteno 199x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí