Sedmičky

Sedmičky

Anotace: ...

Na sedmi bílých stranách sedmdesát slov
tajným inkoustem psaná, smutných zítřků rov,
já nevím, zda mám dále luštit významy,
dřív než mi je nějaký blázen ze Země oznámí...

Ze sedmi citrónů tam vykapaná šťáva,
a na zdi od školy je vyškrabaná zpráva,
Jana K. z Kolína zas hledá svýho Toma,
teď možná vyčítá si, že nezůstala doma...

Na sedmi planetách a jedné půlplanetě,
tvorové známí-neznámí s duší dítěte,
píšou si do notýsků zprávy beznaděje,
bohužel až moc dobře vědí, co se děje...

Na sedmi adresách se schovávají básně,
není na nich nic moc extra krásné,
a sedm bláznů hledá po Kolíně Janu K.,
a každý štěkot psa je k beznaději vyleká...
Autor voedor, 17.01.2009
Přečteno 229x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí